Kraamzorg website Renske Lageveen

kraamzorg baby

Een kraamzorg website maken is anders dan veel andere websites. Het hoeft vaak niet heel wervend te zijn omdat je als kraamverzorgster maar bij 1 gezin per keer aanwezig kan zijn en je kunt jezelf (helaas) niet opdelen. Het aantal aanvragen voor kraamzorg wat je krijgt is daarom vaak hoger dan je aan kunt nemen.

Waar een website voor een kraamverzorgster wel in uit kan blinken is de informatievoorziening naar de aanstaande ouders. In een eerder artikel heb ik al eens meer geschreven over het belang van een website als informatiebron: Waarom een website?. Zo kun je veel gestelde vragen alvast bundelen en de ouders hier naar verwijzen. Daarnaast kan de website dienen om ouders zich in te laten schrijven en kun je referenties plaatsen van andere ouders.

Een ander belangrijk punt voor Renske is dat elke kraamweek uniek is en zijn eigen unieke aanpak en omgang vraagt. Dit wil ze natuurlijk ook graag uitstralen met haar website en huisstijl. Rustige kleuren en een bescheiden logo. Niet teveel opsmuk en niet te schreeuwerig. Sinds kort heeft ze daar iets anders unieks aan toegevoegd, namelijk een gepersonaliseerde geboortebox.

“Je zwangerschap en de eerste jaren met je kindje vliegen voorbij. Een mooie manier om deze bijzondere tijd te koesteren is om de speciale momenten te bewaren in deze prachtige houten geboortebox.”

Bekijk ook wat ontwerper van deze box, Studio Stiksel, hier over schreef op haar blog: Blog Studio Stiksel

Huisstijl kraamzorg Renske

Kraamzorg website laten maken

De website van Renske is niet de enige website die ik mocht maken voor de kraamzorg. Ook de website van Kraamtijdenzo is door Meesterwurk ontworpen.

Bekijk mijn andere artikelen

website timmerman echtenerbrug

JK Timmerwerken

Eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje allergisch voor logo’s waar heel erg duidelijk wordt gemaakt wat de diensten zijn van het betreffende bedrijf. En

Lees verder »

Deel dit artikel

LET'S MEET

Ik nodig je graag uit een kopje koffie te komen drinken en de mogelijkheden te bespreken.