Website laten maken

Website laten maken Friesland

Stel je voor, je wilt een website laten maken en je zoekt hiervoor een betrouwbaar en persoonlijk adres in Friesland, dan denk ik dat ik je kan helpen. Want het schijnt dat ik best goed ben in het maken van aantrekkelijke, eenvoudige en duidelijke websites voor zzp’ers, stichtingen, kleine bedrijven en noem maar op. Zo zou je ter inspiratie een kijkje kunnen nemen op de websites van Tjongerhûs, Ontwikkellink en GoBoom

Hout met Historie

Vanuit passie en interesse ben ik lang geleden begonnen met het bouwen van websites. In eerste instantie voor mijn eigen bedrijf als fotograaf maar niet veel later ook voor andere bedrijven. Eentje waar ik nog altijd trots op ben is dat ik aan de voet heb gestaan bij de ontwikkeling van Hout met Historie.

Dit mooie bedrijf zoekt Europa af naar oud hout en verkoopt dit vervolgens door heel Nederland en België aan de meest uiteenlopende afnemers waaronder zelfs Red Bull. En aan de groei, eerste huisstijl en workflow heb ik dus mee mogen werken. Bekijk vooral ook wat voor mooie website ze nu hebben en hoe prachtig ze zijn uitgegroeid tot een volwaardige ou-hout-handel: www.houtmethistorie.nl

Meer dan websites

Mijn interesses beperken zich niet tot alleen het bouwen van websites en het beheren ervan. Dit zou mij namelijk een slechte websitebouwer maken. De focus zou dan continue liggen op de backend van een website terwijl juist de frontend hetgeen is wat jouw klant te zien krijgt. 

Omdat ik zelf al lang zzp’er ben weet ik hoe het is om een bedrijf te runnen. Daarom weet ik ook wat er allemaal bij komt kijken en dat het allemaal niet altijd zo eenvoudig is. De hele workflow met e-mail, cloudopslag, beveiliging van je wachtwoorden en accounts vergt veel tijd en soms technische kennis.

Deze zaken heb ik in de loop der tijd veelvuldig onderzocht en eigen gemaakt waardoor ik ook hier iets in kan betekenen voor anderen.

Laat me weten of ik je ergens mee kan helpen en lees onderstaande artikelen eens om te kijken wat ik zoal kan en doe.

website timmerman echtenerbrug

JK Timmerwerken

Eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje allergisch voor logo’s waar heel erg duidelijk wordt gemaakt wat de diensten zijn van het betreffende bedrijf. En

Lees verder »

LET'S MEET

Ik nodig je graag uit een kopje koffie te komen drinken en de mogelijkheden te bespreken.