Website laten maken in Joure?​

Het lijkt erop dat Google zijn werk heeft gedaan. Want waarschijnlijk zocht je op ‘website laten maken Joure’ en kwam je op deze website terecht. En dat is mooi, want hier ben je aan het juiste adres om je eerste website te laten maken of is je huidige aan vervanging toe.

Waarom zou je überhaupt voor Meesterwurk Web & Design kiezen? Er is namelijk zoveel keuze.

Een van de belangrijkste redenen om voor mij te kiezen zou kunnen zijn dat ik geen klassieke webdesigner ben. Ik ben geen codeklopper en schrijf mijn WordPress thema’s niet zelf van A tot Z. Het gaat mij om de voorkant, om een duidelijk en overzichtelijk maar bovenal aantrekkelijk design. Zolang je geen complexe en ingewikkelde website of webshop hebt is het namelijk helemaal niet nodig om alles vanaf de grond op te bouwen en is WordPress een perfect platform.

 

Voordelen website laten maken in WordPress

WordPress is open source en wordt door een grote community in stand gehouden. Veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom wordt WordPress regelmatig geüpdatet om eventuele lekken te dichten. Zou je zelf een hele website opbouwen dan moet dit allemaal door de websitebouwer gedaan worden. De kosten hiervoor worden natuurlijk doorberekend naar de klant en dit zou een website onnodig duur maken.

Wist je dat zelfs de website van het Witte Huis op WordPress is gebouwd? 

Een ander groot voordeel van WordPress is dat je verschillende rollen kan toewijzen. Zo kan niet alleen de webmaster wijzigingen aanbrengen maar ook de klant. De wijzigingen die een klant mag aanbrengen is te beperken zodat deze bijvoorbeeld niet de hele layout overhoop kan halen maar alleen tekst en foto’s kan wijzigen.

Misschien heb je inmiddels al even op die grote blauwe knop gedrukt omdat je nieuwsgierig was. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan kun je dat natuurlijk nog steeds doen. Ik nodig je namelijk graag uit om een keer een kopje koffie te drinken en de mogelijkheden te bespreken. Gratis koffie en gratis een oriënterend gesprek!

 

Denken als een ZZP’er

Ik ben al heel wat jaren actief als zelfstandige en heb al mijn websites zelf ontwikkeld. Uren en uren heb ik erin gestoken om het zo te maken zoals ik het in mijn hoofd heb. Ik ben erg goed visualiseren en weet vaak precies hoe ik het wil hebben en hoe het eruit moet zien. Maar dan moet het idee nog worden omgezet naar iets visueels (zoals bv. het logo van JK Timmerwerken).

Omdat ik zelfstandige ben en geen kantoor met meerdere werknemers en allerlei grote opdrachtgevers heb denk ik als een zzp’er en kan ik me goed verplaatsen in de behoefte die je hebt als zzp’er en kan ik deze wensen vaak goed vertalen naar een website, logo of huisstijl.

Website laten maken

Een website laten maken, wat houdt dat nou eigenlijk in? Wat moet je aandragen en welke input is er nodig?

Dat hangt natuurlijk sterk af van de wensen en complexiteit van de website en de inhoud. Als je kijkt naar de website van kraamzorg Renske Lageveen dan heeft deze website met name een informatief karakter en hiervoor ben ik afhankelijk van wat zij aandraagt qua juiste informatie. De website verder is verder niet erg complex en ligt de nadruk op overzichtelijkheid en design.

Ik kan veel zaken uit handen nemen. Fotografie, webdesign, hosting, e-mail instellen, contactformulieren en (korte) teksten kan ik prima verzorgen. Zeg me waar de website aan moet voldoen en welke functionaliteiten het moet hebben en ik ga aan de slag.

Mocht je nog twijfelen of je een website nodig hebt als eenmanszaak of klein bedrijf vergeet dan niet mijn blog hierover te lezen: Waarom een website?

Ik hoor graag je ideeën

Contact

LET'S MEET

Ik nodig je graag uit een kopje koffie te komen drinken en de mogelijkheden te bespreken.